Welcome to our consumer shop! | Free shipping for orders over €75

Shipping

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

Als u gedurende weekdagen uw bestelling plaatst voor 23.00 dan wordt uw bestelling de volgende dag nog verpakt en in principe de dag daarop door PostNL geleverd. Slechts heel zelden duurt het een dagje langer bij PostNL. Soms staat bij producten ook specifiek vermeld als er een langere levertijd geldt.

Als u bestelt op zaterdag of zondag wordt uw bestelling op maandag verzonden en dinsdag bezorgd.

Wat is de status van mijn bestelling?

Als uw bestelling wordt verstuurd, krijgt u automatisch een e-mail met een Track en Trace code. Met deze Track & Trace code krijgt u inzicht in de leverstatus van uw bestelling. Wij krijgen de code pas aan het einde van de dag waarop het pakket wordt verzonden. In de meeste gevallen kunt u de link dezelfde avond nog bekijken.

We werken met PostNL, zodat u ook zelf uw bestelling kunt traceren en precies kunt zien waar het pakketje zich bevindt vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. Kijk voor de actuele status van uw verzending op de site van PostNL om zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen.

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb nog niets ontvangen?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Staat uw bestelling al meer dan twee werkdagen op ‘Verzonden’? Neem dan even contact op met onze klantenservice via +31 (0)30 – 30 31 293.

Updating…
  • No products in the cart.